ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

19

Дата реєстрації:

13.01.2023

Проголосовано:

26.01.2023 12:49:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19

Текст:


  

Про  відмову громадянам у затвердженні            

документацій із землеустрою для                       

будiвництва та обслуговування жилих

будинкiв, господаpських будiвель і

споруд (присадибних ділянок); для ведення

особистого селянського господарства;

для ведення садівництва

 

           Розглянувши заяви громадян та документації із землеустрою, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве  самоврядування в Україні”, ст.ст.12, 40, 116, 118, 121, 122, Перехідними положеннями Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

 

ВИРІШИЛА :

 

1. Відмовити у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будiвництва та обслуговування жилих будинкiв, господаpських будiвель і споруд (пpисадибних дiлянок) та пеpедачі їх у власнiсть громадянам пільгових категорій, які зазначені у додатку 1, на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.

 

2. Відмовити у затвердженні технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будiвництва та обслуговування жилих будинкiв, господаpських будiвель і споруд (пpисадибних дiлянок) та пеpедачі їх у власнiсть громадянам пільгових категорій, які зазначені у додатку 2, на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.

 

           3. Відмовити у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будiвництва та обслуговування жилих будинкiв, господаpських будiвель і споруд (пpисадибних дiлянок) та пеpедачі їх у власнiсть громадянам, які зазначені у додатку 3, на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.

 

           4. Відмовити у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будiвництва та обслуговування жилих будинкiв, господаpських будiвель і споруд (пpисадибних дiлянок) та пеpедачі їх у власнiсть громадянам (с.Боднарів, урочища «Добрівка 1» та «Добрівка 1а», Калуський район), які зазначені у додатку 4, на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.

 

         5. Відмовити у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будiвництва та обслуговування жилих будинкiв, господаpських будiвель і споруд (пpисадибних дiлянок) та пеpедачі їх у власнiсть громадянам пільгових категорій (с.Боднарів, урочища «Добрівка 1» та «Добрівка 1а», Калуський район), які зазначені у додатку 5, на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.

 

         6. Відмовити у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та пеpедачі їх у власнiсть громадянам, які зазначені у додатку 6, на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.

 

          7. Відмовити у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва та пеpедачі їх у власнiсть громадянам, які зазначені у додатку 7, на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.

 

8. Громадянам, які зазначені у додатках 1-7 цього рішення, роз’яснити, що після завершення дії воєнного стану в Україні вони мають право повторно звернутись із клопотанням до Калуської міської ради з приводу затвердження документацій із землеустрою та пеpедачі земельних ділянок  у власнiсть.

 

9. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Мiський голова                                                                               Андрій НАЙДА


 

 

 



 

ДОДАТКИ

1 ВІДМОВА додатки ЗАТВЕРДЖЕННЯ с.Боднарів , урочище Добрівка,4,5.pdf Переглянути
2 Дод 3 ПВ ЖБ.pdf Переглянути
3 Дод1 ПВ ЖБ АТО.pdf Переглянути
4 Дод2 ТД ЖБ АТО.pdf Переглянути
5 Додаток 7 Сад ПВ.pdf Переглянути
6 Додаток 6 ОСГ ПВ.pdf Переглянути