ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Олександр ЧЕЛЯДИН

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

139

Дата реєстрації:

09.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 12:21:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 139

Текст:

 

Про зміну орендодавця, щодо

відносин з оренди комунального

майна, що знаходиться на балансі

КНП «Центральна районна лікарня

Калуської міської ради Івано-

Франківської області»

 

 

Відповідно до законів України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги протокольне доручення від 26.12.2022 №01-17/181,враховуючи рекомендацію постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Визначити управління комунальної власності Калуської міської ради (Олександр Челядин), орендодавцем комунального майна, яке знаходиться на балансі КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області».


 


  1. Комунальному некомерційному підприємству «Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області»(Ярослав Мороз) до 01.04.2023 матеріали щодо відносин з оренди комунального майна передати управлінню комунальної власності Калуської міської ради.


 


  1. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради привести договори оренди комунального майна у відповідність до нормативно-правових актів, щодо оренди комунального майна Калуської міської територіальної громади.


 

 

  1. Внести зміни до рішення Калуської міської ради від 27.02.2020 №2994 «Про нормативно-правові акти щодо оренди комунального майна» а саме: в п.1  виключити слово «об’єднаної».


 


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Богдана Білецького та Наталію Кінаш.


 

 

Міський голова                                                                    Андрій НАЙДА