ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Олександр ЧЕЛЯДИН

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

140

Дата реєстрації:

09.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 12:22:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 140

Текст:

   

Про передачу в оренду

майна КП «Екосервіс»

Калуської міської ради

 

Відповідно до законів України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання від КП «Калуська енергетична компанія», враховуючи рекомендацію постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл на передачу в оренду комунальному підприємству «Калуська енергетична компанія» Калуської міської ради – асенізаційну машину ГАЗ-5312 (шасі №ХТН531200L1370329, номерний знак АТ6917АТ)(балансоутримувач – КП «Екосервіс» Калуської міської ради).


 


  1. Встановити комунальному підприємству «Калуська енергетична компанія» орендну плату за майно вказане в п.1 цього рішення за перший (базовий) місяць оренди в розмірі 1 000 ( одна тисяча) грн. без ПДВ.


 


  1. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради укласти договір оренди з КП «Калуська енергетична компанія» згідно цього рішення.


 


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.


 

Міський голова                                                                   Андрій НАЙДА