ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

77

Дата реєстрації:

06.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 12:44:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 77

Текст:

  

Про відмову у затвердженні проекту землеустрою                     (_________  сесія  восьмого

щодо відведення земельної ділянки,                                              демократичного  скликання)

цільове призначення якої змінюється із

земель для ведення особистого селянського

господарства у землі для будівництва та

обслуговування жилого будинку,

господарських будівель і споруд

(присадибна ділянка) гр. Зінченко І.М.

 

 

            Розглянувши заяву громадянки Зінченко Іванни Мирославівни та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 20, 40, 81, 116, 118, 121, 186-1 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 23.05.2019 року №2337 «Про затвердження проекту детального планування території обмеженої бульваром Незалежності, проспектом Лесі Українки, вул.Євшана та річкою Сівка в м.Калуші», висновок про розгляд документації із землеустрою від 03.08.2020  №8943/82-20 виданий ГУ Держгеокадастру у Чернівецькій області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             

ВИРІШИЛА:

          1. Відмовити громадянці Зінченко Іванні Мирославівні у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (кадастровий номер 2610400000:10:006:0084) площею 0,0236 га на вул. Гоголя, 4 в межах м. Калуш у зв’язку із невідповідністю містобудівній документації (ДПТ не передбачено зміну цільового призначення земельної ділянки із земель наданих для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01).

         2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Мiський голова                                                                               Андрій НАЙДА