ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

86

Дата реєстрації:

07.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 12:52:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 86

Текст:

         

Про надання дозволу на виготовлення                     (_________  сесія  восьмого

технічних документацій із землеустрою                демократичного  скликання)                             

щодо інвентаризації земель

сільськогосподарського призначення    

ТОВ «ГАЛАГРО-ДОБА»

 

              Розглянувши заяви ТОВ «ГАЛАГРО-ДОБА» про надання дозволу на розробку технічних документацій щодо інвентаризації земельних ділянок під невитребуваними земельними частками (паями) та проектними польовими дорогами (від 16.01.2023 вх. № 1720523 та вх. № 1720537), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 37-1, 122, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада



ВИРІШИЛА:

            1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГАЛАГРО-ДОБА» на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення під невитребуваними земельними частками (паями) та польовими дорогами:

            1.1.  орієнтовною площею 25,0000 га, що знаходяться в межах та за межами населеного пункту села Боднарів, Калуського району, Івано-Франківської області;

            1.2.  орієнтовною площею 23,0000 га, що знаходяться в межах та за межами населених пунктів: села Вістова (ур. «ЗКУ», ур. «Мочір», ур. «Поліна низ», «ур. Поліна верх» та села Бабин-Зарічний, Калуського району, Івано-Франківської області.

             2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГАЛАГРО-ДОБА» подати на розгляд і затвердження міською радою технічні документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення.

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА