ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

110

Дата реєстрації:

08.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 12:59:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 110

Текст:

   

Про відмову у наданні дозволу                          (_________  сесія  восьмого

на розроблення проекту землеустрою                  демократичного  скликання)

щодо відведення земельної ділянки

для гаражного будівництва у власність

гр. Цецхладзе Р.М.

 

Розглянувши заяву громадянина Цецхладзе Резо Мурадовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для гаражного будівництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 118 Земельного кодексу України, Перехідними положеннями Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити громадянину Цецхладзе Резо Мурадовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для гаражного будівництва орієнтовною площею 0,0024га, яка знаходиться на вул. Січових Стрільців, 6А, №2, в м. Калуш, на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель державної, комунальної власності у приватну власність, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою такої безоплатної передачі, розроблення такої документації забороняється.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА