ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир МЕЛЬНИК

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

219

Дата реєстрації:

15.03.2023

Проголосовано:

30.03.2023 12:31:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 219

Текст:

  

Про відмову у затвердженні технічної                    

документації із землеустрою щодо                        

встановлення (відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості)

громадянці Бедрій С.П.

 

             Розглянувши заяву громадянки Бедрій Світлани Петрівни  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства та документацію із землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.55 Закону України «Про землеустрій»,  та ст.ст. 12, 791, 81, 116, 118, 121, 122, Перехідними положеннями Земельного кодексу України,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Відмовити громадянці Бедрій Світлані Петрівні  у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність площею 0,1379 га (кадастровий номер 2622881201:01:001:0489) в с. Вістова Калуського району для ведення особистого селянського господарства на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

Мiський голова                                                                    Андрій НАЙДА