ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир МЕЛЬНИК

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

212

Дата реєстрації:

15.03.2023

Проголосовано:

30.03.2023 12:53:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    8
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    16
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 212

Текст:

 

    

Про продаж земельної ділянки                                       

несільськогосподарського призначення                            

ФОП Рошку М.В.

 

 

              Розглянувши заяву підприємця Рошка Михайла Васильовича про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку земель», ст. 12, 128 Земельного кодексу України, беручи до уваги Висновок про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 28.02.2023 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада  

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити підприємцю Рошку Михайлу Васильовичу ціну продажу земельної ділянки (з розрахунку за 1кв. м. земельної ділянки – 170,00грн.) в сумі 559 300,00грн. (без урахування ПДВ).

2. Продати у власність підприємцю Рошку Михайлу Васильовичу земельну ділянку площею 0,3290 га (кадастровий номер 2610400000:06:008:0048), яка розташована в районі вулиці Окружна в межах міста Калуш, Івано-Франківської області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ 11.02).

3. Доручити міському голові укласти від імені міської ради договір купівлі-продажу земельної ділянки.

4. Зобов’язати підприємця Рошка Михайла Васильовича не пізніше двомісячного терміну після припинення чи скасування воєнного стану на відповідній території України укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

5. Після переходу права власності на зазначену у рішенні земельну ділянку  зберігається дія всіх сервітутів встановлених на неї.

6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                                                  Андрій НАЙДА