ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир МЕЛЬНИК

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

171

Дата реєстрації:

02.03.2023

Проголосовано:

30.03.2023 12:58:24

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 171

Текст:

 

 

 

 

 

 

 

 

Про затвердження  технічної документації         

з нормативної грошової оцінки                            

та затвердження проекту землеустрою

щодо відведення та надання в оренду

земельної ділянки …………”             

 

               Розглянувши заяви ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “………”  (вх. №2111927 від 17.02.2023 та №2112421 від 22.02.2023) про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93,  124, 126, 134 Земельного кодексу України, ст. 271 Податкового кодексу України, ст. 18, 23 Закону України “Про оцінку земель”, Закону України “Про землеустрій” враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 9,0000 га ………, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кропивник, урочище …………, Калуського району.

  2. Встановити нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 9,0000 га …………, яка розташована за межами населеного пункту села Кропивник, урочище “……….” Калуського району, для будівництва та експлуатації енергопарку (сонячної електростанції) (код КВЦПЗ 14.02 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії), згідно технічної документації в розмірі 13 577 751 грн. 00 коп. (тринадцять мільйонів п’ятсот сімдесят сім тисяч сімсот п’ятдесят одна  гривня 00 коп.).

  3. Опублікувати дане рішення на офіційному сайті Калуської міської ради та в засобах масової інформації.

  4. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “……………” проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та експлуатації енергопарку (сонячної електростанції), яка розташована за межами населеного пункту села Кропивник урочище “...........” Калуського району (код КВЦПЗ 14.02).

  5. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ………… земельну ділянку площею 9,0000 га (……….), яка знаходиться за межами населеного пункту села Кропивник, урочище “…….” Калуського району (код КВЦПЗ: 14.02 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії).

  6. Встановити ставку орендної плати 12 (дванадцять) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

  7. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “……..” подати договір оренди земельної ділянки на державну реєстрацію.

  8. В договорі оренди землі передбачити пункт щодо сплати орендної плати за період з моменту прийняття даного рішення до моменту введення в дію нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер: ………. .

  9. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

  10. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

Міський голова                                                                     Андрій НАЙДА