ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир МЕЛЬНИК

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

163

Дата реєстрації:

17.02.2023

Проголосовано:

30.03.2023 13:31:24

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 163

Текст:

   

 

Про затвердження технічної документації          (_________  сесія  восьмого

з нормативної грошової оцінки земель              демократичного  скликання)

населеного пункту села Ріпянка,

Калуської міської територіальної громади

 

 

            Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Ріп’янка  Калуської міської територіальної громади, виконану ТОВ «Інститут землеустрою та земельно-правових відносин», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Податковим кодексом України, ст. 15, 18, 23 Закону України «Про оцінку земель», постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 № 1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Ріп’янка, Калуської міської територіальної  громади, виконану ТОВ «Інститут землеустрою та земельно-правових відносин».

              2. Оприлюднити дане рішення на офіційному сайті Калуської міської ради та в засобах масової інформації відповідно до вимог законодавства України.

              3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА