ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир МЕЛЬНИК

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

179

Дата реєстрації:

03.03.2023

Проголосовано:

30.03.2023 13:43:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 179

Текст:

 

 

Про надання дозволу на розроблення                   

проекту землеустрою щодо відведення                      

земельної ділянки, цільове призначення

якої змінюється в оренду гр. Борачок Н.Б.

 

 

            Розглянувши заяву громадянки Борачок Наталії Богданівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 25.11.2021 №1040, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл громадянці Борачок Наталії Богданівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення городництва (код КВЦПЗ 01.07) у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) в оренду, площею 0,1137 га, кадастровий номер: 2610400000:15:006:0044, яка знаходиться  в районі вулиці Братів Дяченків, 2, м. Калуш.

2. Громадянці Борачок Наталії Богданівні подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами і проїздами.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА