ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Людмила Семеняк

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

302

Дата реєстрації:

14.04.2023

Проголосовано:

27.04.2023 11:58:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 302

Текст:



Про затвердження детального плану території

для реконструкції очисних споруд

в с. Боднарів (за межами населеного

пункту) Калуської міської територіальної громади

Івано-Франківської області


 



Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 1.09.2021р. №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, розглянувши клопотання управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради про затвердження детального плану території для реконструкції очисних споруд в с. Боднарів Боднарівського старостинського округу Калуської міської територіальної громади Івано-Франківської області, міська рада



ВИРІШИЛА:




  1. Затвердити детальний план території площею 0,45 га (кадастровий номер 2622880100:02:001:0470) для реконструкції очисних споруд в с. Боднарів (за межами населеного пункту) Калуської міської територіальної громади Івано-Франківської області.

  2. Управлінню архітектури та містобудування Калуської міської ради забезпечити оприлюднення детального плану території на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.





Міський голова                                           Андрій НАЙДА



ДОДАТКИ

1 Ситуаційка Боднарів очисні.pdf Переглянути