ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир МЕЛЬНИК

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

158

Дата реєстрації:

15.02.2023

Проголосовано:

27.04.2023 13:23:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    0
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    20
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 158

Текст:

Про затвердження технічної документації             

із землеустрою  щодо встановлення                      

(відновлення) меж земельної ділянки в

натурі (на місцевості) для будiвництва та

обслуговування жилого будинку, господаpських

будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) гр.Стасів Е.Г.

 

 

    Розглянувши заяву громадянки Стасів Енелії Гнатівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) та документацію із землеустрою, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.12, 40, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст.55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада ВИРІШИЛА :

 

  1. Затвердити громадянці Стасів Енелії Гнатівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка).

  2. Передати у власність громадянці Стасів Енелії Гнатівні земельну ділянку площею 0,1000 га на вул. Біласа і Данилишина, 70 в м.Калуші (кадастровий номер:2610400000:10:004:0114) для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) (код цільового призначення: 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови).


 3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Мiський голова                                                                               Андрій НАЙДА