ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир МЕЛЬНИК

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

387

Дата реєстрації:

11.05.2023

Проголосовано:

25.05.2023 12:53:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 387

Текст:

 

             Розглянувши заяву громадянина Перегіняка Романа Степановича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.55 Закону України «Про землеустрій»,  та ст.ст. 12, 116, 118, 121, 122, Перехідними положеннями Земельного кодексу України,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Відмовити громадянину Перегіняку Роману Степановичу у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва площею 0,0623 га в с/т «Хімік», сад №10, ділянка 447 в м.Калуші на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.

  2. Громадянину Перегіняку Роману Степановичу роз’яснити, що після завершення дії воєнного стану в Україні він має право повторно звернутись із клопотанням до Калуської міської ради з приводу затвердження документацій із землеустрою та пеpедачі земельної ділянки  у власнiсть.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

Мiський голова                                                                               Андрій НАЙДА