ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир МЕЛЬНИК

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

363

Дата реєстрації:

11.05.2023

Проголосовано:

25.05.2023 13:59:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 363

Текст:

 

           Розглянувши заяву КП  «КАЛУСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ РИНОК» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (від 27.04.2023 вх. № 2150322) про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в постійне користування), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 65, 76, 123, 134 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Дати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ  «КАЛУСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ РИНОК» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,0002 га, яка знаходиться на вулиці Ринкова, м. Калуш, Івано-Франківської області, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

           2. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ  «КАЛУСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ РИНОК» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами. 

 

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА