ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Іван ДЕМБИЧ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

440

Дата реєстрації:

15.06.2023

Проголосовано:

29.06.2023 11:16:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 440

Текст:

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» заслухавши звіт начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

Інформацію про роботу управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради за 2022 рік взяти до відома (додається).

 

 

 

Міський голова                                                                   Андрій НАЙДА



 

ЗВІТ



про роботу управління з питань надзвичайних ситуацій



Калуської міської ради за 2022 рік





Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради є виконавчим органом міської ради, підзвітним і підконтрольним міській раді та підпорядковується виконавчому комітету і міському голові, а з питань цивільного захисту - управлінню з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.



Основними завданнями управління є:





  • Забезпечення на території громади реалізації державної політики у сфері цивільного захисту




  •  Мобілізаційна робота




  • Екологія та природні ресурси




  • Оборонна робота




  • Контроль за дотриманням правил благоустрою




  • Охорона громадського порядку на території Калуської міської територіальної громади




  • Контроль  за дотриманням вимог Правил дорожнього руху України в частині зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів





 



Для виконання поставлених перед управлінням завдань в управлінні функціонує три відділи: відділ цивільного захисту; відділ організаційної, оборонної та господарської роботи та відділ муніципальної інспекції.



 



Цивільний захист



          Цивільний захист - це функція держави, спрямована на захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій шляхом запобігання таким ситуаціям, ліквідації їх наслідків і надання допомоги постраждалим у мирний час та в особливий період.



Управлінням, відповідно до змін в Кодексі цивільного захисту України та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту розроблено положення Про Калуську міську субланку районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Івано-Франківської області та затверджено рішенням виконавчого комітету Калуської міської ради від 23.08.2022 р. № 178.

На території Калуської міської територіальної громади управлінням з питань надзвичайних ситуацій в цілодобовому режимі здійснюється збір, аналіз та узагальнення інформації щодо оперативної ситуації та координація дій аварійно рятувальних підрозділів, спеціалізованих служб цивільного захисту у разі загрози чи виникнення надзвичайних ситуацій.

Управління здійснює організацію та належне функціонування міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка є постійно діючим органом, для координації діяльності органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, пов’язаної із забезпеченням техногенно-екологічної безпеки, захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і реагування на них.

В 2022 року проведено 16 засідань міської комісії з питань ТЕБ та НС на яких розглянуто 32 питання. 14 засідань комісії були позачерговими та 2 чергових

На даний час на території Калуської міської територіальної громади наявно 35 захисних споруд цивільного захисту (сховищ, протирадіаційних укриттів) з них 6 готових, 9 обмежено готових та 20 не готових в тому числі одне сховище зруйновано, 11 затоплені ґрунтовими водами, що унеможливлює здійснити їх перевірку, 7 сховищ фондом держмайна України не визначено балансоутримувачів.

Крім того не території м. Калуш наявно 160 найпростіших укриттів (підвальних приміщень, які розташовані в багатоквартирних будинках.

Також на території громади обліковано 55 найпростіших укриттів, які  внесено до Книги обліку споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів Калуської міської територіальної громади дані приміщення знаходяться в освітніх закладах та на території суб’єктів господарювання. Протягом 2022 року проведено значну роботу щодо підготовки укриттів до використання за призначенням, забезпечено піддонами, мішками з піском, а також очищено підвальні приміщення від сміття.

 

Відповідно до рішення міської комісії з питань ТЕБ та НС від 07.10.2022 року протокол № 12 на території Калуської міської територіальної громади утворено стаціонарні «Пункти незламності», які розгорнуто на базі:





  1. Манеж ДЮСШ Калуської міської ради, м. Калуш, вул. Івана Франка, 6 а;




  2. Ліцей №1, м. Калуш, вул. Івана Франка 6;




  3. Ліцей №3, м. Калуш, вул. Дзвонарська 4;




  4. Фаховий коледж культури і мистецтв м. Калуш, вул. Ковжуна, 44;




  5. ПК «Мінерал» м. Калуш, вул. Чорновола, 20;




  6. Адміністративних приміщень старостинських округів Калуської міської територіальної громади (пункти обігріву).





Калуським РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області розгорнуто «Пункт незламності» на вул. Пушкіна, м. Калуш в районі автостанції.

Також громадою Церкви «Благодать»  розгорнуто «Пункт незламності» за адресою вул. Грушевського, 25, м. Калуш.

Крім того, додатково на території м. Калуш розгорнуто «Пункт незламності» в ПК «Юність» за адресою вул. О.Тихого, 6, м. Калуш.

Розпорядженням міського голови від 28.11.2022 року № 218-р утворено координаційний штаб щодо роботи «Пунктів незламності» пунктів обігріву та роботи з внутрішньо переміщеними особами на території Калуської міської  територіальної громади.

Відповідно до програм розвитку цивільного захисту закуплено та передано на пункти незламності матеріальні цінності, а саме: генератори, чайники, мікрохвильові печі, обігрівачі, ліхтарі, подовжувачі мережеві, а також продукти харчування.

Також на суб’єктах господарювання усіх форм власності на території громади розгорнуто 17 пунктів незламності.

 

 

Міська комісія з питань евакуації

У своїй роботі міська комісія з питань евакуації керується Кодексом цивільного захисту України, постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 841 «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру», Положенням про міську комісію з питань евакуації, затвердженого рішенням виконавчого комітету Калуської міської ради від 22.12.2020 р. №273 «Про міську комісію з питань евакуації.

У разі необхідності проведення заходів з евакуації в Калуській міській територіальній громаді розроблено «План евакуації населення, матеріальних та культурних цінностей м. Калуша у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій».

Оповіщення населення про місця збору та маршрути евакуації буде проводитись через міську систему оповіщення.

 

Місцева автоматизована система централізованого Калуської міської територіальної громади забезпечує:





  •  прийом сигналів цивільного захисту, повідомлень про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, розпоряджень керівника територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ області по обласній системі централізованого оповіщення через апаратуру П-160, СМС-повідомленням;




  • здійснення циркулярного виклику керівного складу міста, членів міської комісії з питань ТЕБ та НС, міської комісії з питань евакуації, працівників управління з питань НС міської ради через програмно-апаратний комплекс (ПАК) «АТРИС»;




  • оповіщення населення про виникнення або загрозу виникнення надзвичайної ситуації та подальше його інформування.





Оповіщення населення Калуської міської територіальної громади у випадку загрози чи виникнення надзвичайної ситуації здійснюється:





  • за допомогою електросирен та по вуличних гучномовцях;




  • дублюється по радіо 104,7 FM «Телерадіокомпанія Калуш», 104,0 – радіо «Шанс»;




  •  в тих районах де не чутно сирен чи гучномовців (ж/м «Хотінь», ж/м «Підгірки» та ж/м «Загір’я) оповіщення здійснюється за допомогою патрульних автомобілів поліції, залучення працівників районного відділу ГУ НП України в області та спеціалізованого автомобіля Калуського РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області (при необхідності).




  • оповіщення в старостинських округах Калуської міської громади здійснюється за допомогою старостів старостинських округів.




  • за допомогою електросирен Калуської «ТЕЦ-Нова» та сирен ТОВ «Карпатнафтохім»;




  • старости старостинських округів оповіщаються за допомогою телефонного зв’язку та комунікації в групі «Вайбер» меседжера.




  • в супермаркетах оповіщення здійснюється за допомогою їх власних систем та працюючого персоналу.





На території Калуської міської територіальної громади розміщені 11 електросирен та 24 вуличні гучномовці, з яких до централізованої системи оповіщення цивільного захисту підключено 8 електросирен та 18 вуличних гучномовців що разом формує місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення населення у разі загрози виникнення чи виникнення надзвичайної ситуації, порівняно з минулим 2021 роком на території Калуської МТГ знаходилось 4 електросирени та 12 вуличних гучномовців (у 2022 році додатково підключено 7 електросирен та 12 вуличних гучномовців). Одночасно оповіщення здійснюється по радіо 104,7 FM «Телерадіокомпанія Калуш», 104,0 – радіо «Шанс».

Також на даний час напрацьовуються механізм з метою залучення ще однієї ФМ студії до оповіщення населення.

Протягом 2022 року велась постійна робота щодо утримання в готовності до використання за призначенням місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення та оперативно реагувалось на несправності, які виникали, так, як на даний час система оповіщення потребує модернізації, про те після завершення експертизи проектної документації на обласну систему централізованого оповіщення населення. За звітний період 253 рази  лунав сигнал «Повітряна Тривога».

Напрям екології

Проведено моніторингові дослідження Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу згідно договору 184/2022 від 14.04.2022 року. Представлено звіт про результати спостережень по об’єкту «Проведення екологічного моніторингу стану довкілля, контролю засоленості поверхневих і підземних вод, зон просідань та гірничих розробок на території гірничо-хімічних підприємств міста Калуш та сіл Сівка-Калуська і Кропивник».

 

Згідно договору №10/1 від 26.10.2022, Центром прийому спеціальної інформації та контролю навігаційного поля проведено науково-дослідну роботу  на тему: «Оцінка геодинамічного стану деформації земної поверхні, будівель  споруд в межах м. Калуша та сіл Кропивник в Сівка-Калуська Калуської міської ради за даними супутникового радарного моніторингу».

Згідно договору №24 від 31.10.2022 року, Калуським районним відділом ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» надавались послуги у сфері забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, а саме: проводився відбір та аналіз проб води і атмосферного повітря відповідно до звернень громадян та Калуської міської ради.

За кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища  в сумі 61,446 тис. грн. профінансовано Виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію очисних споруд в с. Боднарів Боднарівського старостинського округу Калуської міської територіальної громади  Івано-Франківської обл.

 

 

Фінансування «Програми охорони навколишнього природного середовища на 2020-2022 роки»

за 2021-2022 роки














































Рік



Державний бюджет



Обласний бюджет

 



Бюджет міської територіальної громади



Інше фінансування



План

тис. грн.



Профінан

совано

 тис. грн.



План

тис. грн.



Профінан

совано

 тис. грн.



План

тис. грн.



Профінан

совано

 тис. грн.



План

тис. грн.



Профінан

совано

 тис. грн.



2021



 



 



21972,99



1227,02



7367,0



5823,404



3572,80



903,003



2022



-



-



202,5



61,446



6867,6



2736,898



48500,0



-




 

У 2022 році за кошти бюджету Калуської МТГ було профінансовано наступні  заходи на загальну суму 2736,898 тис. грн:





  • Ліквідація стихійних сміттєзвалищ (УЖКГ міської ради) - 492,93 тис. грн;




  • Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади (УЖКГ міської ради)- 790,049 тис. грн;




  • Очистка водовідвідних канав (УЖКГ міської ради) - 599,425 тис. грн;




  • Поточний ремонт аварійних ділянок мереж зливової каналізації в місті Калуш Івано-Франківської області (УЖКГ, КП «Калушавтодор») - 206,744 тис. грн;




  • Проведення екологічного моніторингу стану довкілля, контролю засоленості поверхневих і підземних вод, зон просідань та гірничих розробок на території гірничо-хімічних підприємств міста Калуш та сіл Сівка-Калуська і Кропивник (УНС) – 300,0 тис. грн;




  • Проведення моніторингових досліджень навколишнього природного середовища на території Калуської міської територіальної громади відповідно до звернень громадян та Калуської міської ради (УНС) – 48,02 тис. грн;




  • Послуги відкачування стічних вод (УЖКГ, КП «Калушавтодор») - 299,73 тис. грн:





У 2022 році за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища  в сумі 61,446 тис. грн. профінансовано Виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію очисних споруд в с. Боднарів Боднарівського старостинського округу Калуської міської територіальної громади  Івано-Франківської обл.

Проведено моніторингові дослідження Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу згідно договору 184/2022 від 14.04.2022 року. Представлено звіт про результати спостережень по об’єкту «Проведення екологічного моніторингу стану довкілля, контролю засоленості поверхневих і підземних вод, зон просідань та гірничих розробок на території гірничо-хімічних підприємств міста Калуш та сіл Сівка-Калуська і Кропивник».

Згідно договору №10/1 від 26.10.2022, Центром прийому спеціальної інформації та контролю навігаційного поля проведено науково-дослідну роботу  на тему: «Оцінка геодинамічного стану деформації земної поверхні, будівель  споруд в межах м. Калуша та сіл Кропивник в Сівка-Калуська Калуської міської ради за даними супутникового радарного моніторингу»

Згідно договору №24 від 31.10.2022 року, Калуським районним відділом ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» надавались послуги у сфері забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, а саме: проводився відбір та аналіз проб води і атмосферного повітря відповідно до звернень громадян та Калуської міської ради.

Рішенням Калуської міської ради від 21.12.2022 року №1790 було затверджено звернення Калуської міської ради до Кабінету Міністрів України  про погіршення ситуації пов’язаної із просіданням земної поверхні над гірничими виробітками рудника «Ново-Голинь» на території с. Кропивник Калуської міської територіальної громади та щодо сприяння у вирішенні проблемного питання на державному рівні, а саме: створення Державної комісії з представників Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, науковців, представників центральних, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та інших компетентних органів для виїзду до Калуської міської територіальної громади та вивчення питання на місці для напрацювання пропозицій щодо шляхів вирішення екологічних проблем. Також щодо можливості розроблення Державної Програми будівництва житлових будинків для відселення людей, які проживають у небезпечних зонах просідання.

Проблемні екологічні питання Калуської МТГ

Розпочате в давні часи використання ресурсів калійних солей стало причиною формування населеного пункту Калуш  та розвитку значної кількості підприємств різного профілю. Зокрема діяло три підземні солевидобувні рудники («Калуш», «Голинь», «Ново-Голинь»), Домбровський кар'єр з відкритою розробкою покладів полімінеральних солей та супутніми йому відвалами розкривних порід №1, №4, два хвостосховища та шламонакопичувач.

Після припинення діяльності підприємств, перестали здійснюватись заходи із підтримування гірничо-технологічних об’єктів у безпечному стані та спостерігається ряд негативних процесів, які згубно відображаються на стані навколишнього природного середовища та погіршують безпечні умови проживання людей. До основних проблем належать просідання земної поверхні і поширення ареалу засолення.

Шляхи вирішення екологічних проблем:

1. Вирішення питання власності об’єктів, які здійснюють негативний вплив на техногенно-екологічну ситуацію на території Калуського гірничопромислового району;

2. Пошук інвесторів для започаткування переробки розсолів Домбровського кар’єру,

3. Вирішення на державному рівні питання відселення мешканців із зон просідання земної поверхні над шахтними пустотами колишніх рудників «Калуш», «Голинь» та «Ново-Голинь»;

4. Укріплення північного борта Домбровського кар’єру та недопущення прориву вод річки Сівка в чашу кар’єру, що призведе до швидкого підняття рівня розсолів у кар’єрі до водоносного горизонту та його засолення;

5. Гірничо-технічна рекультивація відвалів №1 та №4 Домбровського кар’єру, хвостосховищ №1, №2 та шламонакопичувача;

6. Припинення витоків солей з хвостосховища №1 шляхом влаштування протифільтраційної завіси «стіна в грунті» по гребеню дамби, влаштування лотків для відводу і скиду поверхневих вод з поверхні хвостосховища;

7. Укріплення східної ділянки борта шламонакопичувача для недопущення пошкодження та витоків розсолів в екосистему;

8. Забезпечити належний стан техногенної безпеки гідротехнічних споруд, які знаходяться на балансі ТОВ «Оріана–ЕКО»;

9. Забезпечити постійний моніторинг за станом впливу на навколишнє природне середовище від об’єктів ТОВ «Оріана-ЕКО»за кошти Державного бюджету (Домбровський кар’єр із зовнішніми відвалами розкривних порід №1 та №4, хвостосховища №1 та №2, шламонакопичувач).

 

Мобілізаційна та оборонна робота, шефство над військовими частинами та Калуським РТЦК та СП

 

При отриманні розпорядження начальника Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки про оповіщення громадян, які перебувають на військовому обліку для проходження медичного огляду та призову на військову службу по мобілізації старостами старостинських округів, управляючими компаніями міста та ОСББ міста проводиться своєчасне оповіщення.

Відповідно до розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації від 18.02.2016 року № 65 (зі змінами) «Про шефство над військовими частинами» затверджено перелік військових частин. Протягом 2022 року підшефним військовим частинам та Калуському РТЦК та СП надавалась шефська допомога з бюджету громади, а саме:

Для 3-ї патрульної роти в/ч 1241:

- оплата комунальних послуг                                                    -   374,3 тис. грн.;

- технічне обслуговування комунальних мереж                   -       3,9 тис.грн.;

- поточний ремонт                                                                        - 2137,1 тис. грн.

Для в/ч А 2637:





  • дизельний генератор                                                              -     42,1 тис. грн.





Для Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки:





  • надання транспортних послуг                                             -  155,8 тис. грн.;




  • канцтовари                                                                               -    34,9 тис. грн.





 

Для в/ч А 7166





  • придбання матеріальних цінностей                        - 2808,2 тис. грн.;




  • поточний ремонт приміщень                                  -   166,8 тис. грн.;




  • кейтерингові послуги                                             -   277,9 тис. грн.





Інформація

про роботу відділу муніципальної інспекції за 2022 рік

 

Рішенням 7 сесії 8-го демократичного скликання Калуської міської ради №196 від 28.01.2021р. було прийнято рішення про створення відділу муніципальної інспекції, в зв'язку з такою необхідністю.

Рішенням Калуської міської ради № 210 від 28.01.2021р. була затверджена нова редакція Положення про управління з питань надзвичайних ситуацій яким було передбачено функції і завдання відділу муніципальної інспекції.

З 1-го квітня 2021 року відділ муніципальної інспекції розпочав свою роботу і веде діяльність по 3-х основних напрямках роботи:





  1. Охорона громадського порядку па території Калуської міської територіальної громади та профілактика правопорушень.




  2. Контроль за станом благоустрою та територій Калуської МТГ;




  3. Інспекція з паркування, яка наділена правом притягнення до адміністративної відповідальності за порушення вимог ПДР в частині зупинки, стоянки та паркування.





 

Сектор інспекторів з охорони громадського порядку щоденно інспектує вулиці міста з метою профілактики правопорушень та допомагає забезпечувати громадський порядок.

 

Зафіксовано та. припинено 1133 фактів стихійної торгівлі. 311 випадків розпивань спиртного в громадських місцях. Інспекторами з охорони громадського порядку проведено 1536 профілактичних та виховних бесід з метою недопущення подібних правопорушень. Внаслідок відпрацювання спільно з представниками поліції, було складено 4 протоколи. З них 1 по ст. 156 ч. І КУпАП, 1 протокол по ч.4 ст. 156 КУпАІ1. та 2 по ч. 3. сі. 156 КУпАП по яких Калуський міськрайонний суд притягнув порушників до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів за торгівлю фальсифікованим алкоголем.

 

Санкція статей передбачає відповідальність у виді штрафу в сумі від 6800 гри. та 10200 грн. відповідно. Було затримано 2-х хуліганів та передано органу Національної поліції які в стані алкогольного сп’яніння погрожували перехожим та порушували громадський порядок. (спільно з поліцейським офіцером громади було складено 2 протоколи по ст. 175 та 178 КУпАП за куріння в громадському місці та розпивання спиртних напоїв. Девять разів надавали домедичну допомогу громадянам які були в безпорадному стані та викликали лікарів СШНМД для надання кваліфікованої медичної допомоги.

 

Влітку 2022 року за кошти бюджету територіальної громади, а також за підтримки благодійного фонду «Підгір’я» було облаштовано та розпочато функціонування Поліцейської станції. Налагоджена ефективна співпраця з поліцейськими офіцерами громади, поліцейська станція яких знаходиться в приміщенні відділу муніципальної інспекції, проводяться спільні рейди та відпрацювання в частині охорони громадського порядку.

Двоє працівників з числа інспекторів сектору охорони громадського порядку з початку воєнних дій мобілізовані до лав ЗСУ та захищають нашу державу. Також у віллі прийнято на роботу внутрішньо переміщену особу з м. Харків, який переїхав з зони бойових дій.

Періодично проводиться співпраця з представниками органів поліції та підрозділу Національної гвардії України щодо оперативних відпрацювань та здійснення профілактичних заходів. Зокрема налагоджена ефективна взаємодія з підрозділом поліцейських офіцерів громади.

З початком нападу росії на нашу Україну відділ муніципальної інспекції зосереджений на посиленому патрулюванні вулиць міста та об’єктів інфраструктури, забезпечення світломаскувального режиму та виконання різних видів оперативних доручень керівництва управління та міської ради.

В частині інспекції з паркування суттєво покращився стан дисципліни водіїв та автовласників. За 12 місяців роботи в 2022р. воєнному році, до місцевого бюджету надійшло 702тнс. 238 гри. штрафів. Всього за 12 місяців було складено 2523 адміністративних матеріали про притягнення автовласників до адміністративної відповідальності за порушення ІІДР України в частині стоянки та паркування.

 

За 12 місяців 2022р. відділом складено 493 приписів щодо порушень в сфері благоустрою. Майже всі приписи виконані. Складено 74 акти обстеження територій, на яких вживались заходи реагування. Управляючим компаніям та виконавцям робіт оформлено та направлено 54 листи-звернення. які стосувались впорядкування благоустрою. Було складено 20 протоколів, які направлені на розгляд адміністративної комісії виконавчого комітету. Постійно проводиться розгляд завізованих звернень громадян, заяв та повідомлень інформаційної системи звернень «Чат-Бот». На протязі поточного періоду 2022 року таких звернень було розглянуто близько однієї сотні.

 

Мешканці міста постійно відчувають турботу влади про їх безпеку, забезпечення правопорядку та дотримання Правил благоустрою. Значна частина роботи в цьому напрямку забезпечується відділом муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фінансування Управління з питань надзвичайних ситуацій

Калуської міської ради

 

Фінансування програм Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради

 

Комплексна Програма профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурам та громадськими формуваннями на 2022 рік:

тис. грн.























Система відеоспостереження



165



Військові частини



2477,7



Силові структури



98,5



Калуський РТЦК та СП



23,8




Всього по програмі: 2765,0  тис. грн.

Комплексна цільова соціальна програма розвитку цивільного захисту на 2022 рік:

тис. грн.























Накопичення міського матеріального резерву



850



Придбання приладів та матеріалів для пунктів обігріву та Пунктів незламності



292



Система оповіщення



36,5



Придбання обладнання для забезпечення ЦЗ



157




Всього по програмі: 1335,5  тис. грн.

 

Програма проведення заходів територіальної оборони, формувань підрозділів та штабу району територіальної оборони на 2022 рік:

тис. грн.























Поточні ремонти приміщень



166,9



Придбання системи відеонагляду



213,1



Харчування військовослужбовців



277,9



Забезпечення підрозділу тероборони матеріальними цінностями



2595




Всього по програмі: 3252,9  тис. грн.

 

Цільова Програма фінансування заходів з мобілізаційної підготовки Калуської міської територіальної громади на 2022 рік:

тис. грн.















Перевезення призовників мобілізованих до в/ч



155,8



Придбання канцтоварів та письмового приладдя



11,1




 

Програма протидії тероризму на території Калуської міської територіальної громади на 2022 рік:

тис. грн.











Поліпшення матеріально-технічних можливостей управління СБУ



600




 

Програма перерахування субвенції з міського бюджету до державного бюджету для покращення матеріально-технічного стану Калуського ВП ГУ НП України в Іван-Франківській області на 2022 рік: 200,0 тис. грн.

 

З метою створення належних умов обороноздатності підрозділу та штабу району територіальної оборони в наслідок агресії російської федерації з бюджету громади у 2022 році було виділено 3252,9 тис. грн.

Кореспонденція управління

Вхідна кореспонденція за 2022 рік 1238:





  • 1129 – листи з ОДА, з об’єктів господарювання, структурних підрозділів МВК;




  •  109 - звернення громадян.




  • отримано листів електронню поштою – 1895.





Вихідна – 1731 лист.