ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

47

Дата реєстрації:

26.01.2017

Проголосовано:

30.01.2017 17:41:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 47

Текст:




РІШЕННЯ                                          

від __________. 2017 р. №______                                                                     м.Калуш  

                                                                                                                                      

 

Про затвердження протоколу громадської                      

комісії  та внесення змін в рішення міської ради            

 

 

              Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рішення міської ради від 18.08.2015р. «Про затвердження порядку розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та сім’ями, члени яких загинули під час участі в АТО, для передачі земельних ділянок безоплатно у власність», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, власності та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:                                                                                                                                                                                                                                                                                            

               


  1. Затвердити протокол засідання громадської комісії Калуської міської ради з питань розподілу земельних ділянок пільговим категоріям громадян (учасникам бойових дій, учасникам АТО, сім’ям загиблих учасників АТО, ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС) від 16.12.2016 року (додається).

  2. Внести зміни в рішення Калуської міської ради від 17.09.2015 року № 3322 (шістдесят четверта сесія шостого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам пільгових категорій населення для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам пільгових категорій населення для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам пільгових категорій для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)".


   Внести зміни в пункт 48  додатку до рішення міської ради від 17.09.2015р. № 3322, а саме: замість слів «Максимів Володимир Вікторович» читати «Івахнюк Олег Петрович».


  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) громадянину Стрільчуку Руслану Олеговичу – учаснику бойових дій (АТО) в районі вулиці Святої Покрови в м.Калуші.


              4. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

     

Міський голова                                                                                      Ігор Матвійчук