ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


САВКА Олег Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

611

Дата реєстрації:

15.08.2023

Проголосовано:

22.08.2023 16:12:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 611

Текст:

                                                                   

Відповідно до ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 61 Закону України «Про запобігання корупції», п. 2 розділу ІІІ Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021

№ 830/21, з метою розроблення та впровадження інструментів доброчесності у діяльності Калуської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, міська рада вирішила:

1. Розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Калуської міської ради у форматі самооцінювання у співпраці та координації з визначеними консультантами та експертами Програми розвитку ООН в Україні та Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

2. Провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності Калуської міської ради до 30 вересня 2023 та за його результатами підготувати та направити на розгляд Калуської міської ради антикорупційну програму протягом жовтня 2023.

3. Керівникам виконавчих органів Калуської міської ради у строк до 1 вересня 2023 надати міському голові кандидатури для включення до складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків (далі – робоча група).

4. Встановити строк до 1 вересня 2023 для надання представниками громадськості кандидатур для включення до складу робочої групи шляхом направлення пропозиції на електронну адресу Калуської міської ради: politkalush@ukr.net.

5. Відділу з питань координації роботи зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій (Наталія Табачук) забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному вебсайті Калуської міської ради не пізніше наступного дня від його ухвалення.

6. Відділу з питань координації роботи зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій (Наталія Табачук) забезпечити ознайомлення працівників виконавчих органів Калуської міської ради з цим рішенням не пізніше наступного дня від його ухвалення.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Андрія Найду.

 

Міський голова                                                Андрій НАЙДА