ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


КЛИМ Михайло Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

617

Дата реєстрації:

16.08.2023

Проголосовано:

31.08.2023 12:14:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 617

Текст:



Відповідно до плану роботи міської ради на друге  півріччя 2023 року,  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з гуманітарних питань, законності та антикорупційної політики, міська рада

 

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Інформацію про роботу управління в справах сім’ї, молоді,фізкультури та спорту Калуської міської ради за 2022 рік взяти до відома (додається).

 

 

Міський голова                                                         Андрій НАЙДА

Звіт

управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту

Калуської міської ради за 2022рік

 

         Згідно Програми фінансової підтримки спорту вищих досягнень та Програми фінансової підтримки громадських спортивних організацій в Калуській міській територіальній громаді на 2022 рік було виділено 2 125500,00 грн.

25-ом громадським спортивним організаціям, які виконували суспільно значимі для громади функції, представляли Калуш на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, сприяли зміцненню фізичного здоров’я населення, організації змістовного дозвілля дітей та молоді у вільний від навчання і роботи час, участь у змаганнях. Проте, з 24.02.2022 року, внаслідок повномасштабного вторгнення російського агресора на територію України не всі громадські спортивні організації змогли виготовити токіни і скористатися цими коштами.

У 2022 році 45 – ом спортсменам виплачено стипендію міського голови в сумі 334 100,00 грн.

Спортивні заклади, роботу яких координує та контролює управління:

ДЮСШ «Сокіл»

 В школі працює 12 штатних одиниць, з них 8 тренерів(6 штатних та 2 сумісника). Серед тренерів мають звання: Заслужений тренер України -1, Майстер спорту України міжнародного класу -1, та Майстер спорту України – 4 тренера. Спортивний комплекс «Сокіл» налічує 5 залів та басейн «Посейдон». Культивує 7 видів спорту (Бокс, вільна боротьба, важка атлетика, волейбол, спортивна гімнастика, дзюдо, плавання) Не зважаючи на воєнний стан в країні, басейн «Посейдон» функціонує і його регулярно відвідує більше як 380 дітей та молоді

Видатки школи по загальному фонду становлять - 6 979 000 ,04 грн.

За 2022 рік ДЮСШ «Сокіл» отримав кошти як плату за послуги із запланованої суми – 656 500,00 грн.  – 69 470,00 грн. (в наслідок воєнних дій).

 

 

 Основною формою спортивної роботи є участь вихованців у спортивних змаганнях різного рівня .

 Колектив спортивної школи спрямовує свою роботу на зростання рівня фізичної підготовленості вихованців на змаганнях  V-VI рангів (міських ,обласних) та підвищення спортивної майстерності вихованців на спортивних змаганнях II-IV рангів (Всеукраїнських та міжнародних) .

 У Всеукраїнських та міжнародних змаганнях успішно виступали вихованці відділень вільної боротьби , важкої атлетики , дзюдо , плавання.

Гордість школи:

Свирид Андрій – МСУМК,член основної Національної збірної команди України з вільної боротьби, бронзовий призер Чемпіонату України, бронзовий призер Кубка України серед дорослих

Аліна Філіпович – МСУ, бронзова призерка Чемпіонату Європи з вільної боротьби серед кадетів, чемпіонка України серед молоді до 23 років. Аліна входить до резервного юнацького складу національної збірної команди України.

Гаврилів Вікторія - КМСУ, членкиня резервного юнацького складу Національної збірної команди України з вільної боротьби, чемпіонка України.

Гончар Віталій – МСУ, член резервного складу Національної юнацької збірної команди України з вільної боротьби, чемпіон України серед кадетів, срібний призер Чемпіонату України серед юніорів.

Треба відзначити ще зовсім юну вихованку цього відділення - Яцків Валерію, бронзову призерку Чемпіонату України серед юнаків та дівчат.

Щавінський Володимир – МСУ з важкої атлетики, срібний призер Чемпіонату України серед дорослих.

Климкович Юрій - посів 5м. на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед кадетів до 15 років

Лаврик Віталій – КМСУ з плавання, чемпіон України серед юніорів на дистанції 50м-брас, срібний призер Чемпіонату України на дистанції 100м.- брас

В цьому році колективом тренерів-викладачів ДЮСШ «Сокіл»  підготовлено:

2 спортсмена МСУ, 3 спортсмена КМСУ, 5 спортсменів першого розряду, 43 спортсмена масових розрядів

 

В Калуській міській територіальній громаді функціонувало 25 громадських спортивних організацій, які протягом 2022 року досягли значних спортивних успіхів на змагання усіх рівнів.

Досягнення спортсменів громадських організацій – гордість громади:

Левицький Назар - Майстер спорту України Міжнародного класу зі спортивного орієнтування, член Національної дефолімпійської збірної команди України, Чемпіон 24 літніх Дефолімпійських ігор 2022 року (Бразилія) зі спортивного орієнтування бігом серед спортсменів з вадами слуху - член ГСО «Калуш, біжи».

Лагойда Андрій - Чемпіон Світу з карате серед юнаків з інвалідністю версія WKF – ГСО «Спарта».

Куневич Марія – МСУ з дзюдо, бронзова призерка Кубка Європи з самбо серед дорослих – ГСО «Богатир» 

Прокоф’єв Валентин - Чемпіон Європи з блискавичних шахів серед юнаків, бронзовий призер Командного Чемпіонату України, член ГСО «Міська федерація шахів».

Харів Ірина - Майстер спорту України Міжнародного класу з вільної боротьби, членкиня Національної збірної команди України з вільної боротьби, чемпіонка Світу з пляжної боротьби серед дорослих - ГО ФСК «Атлант».

Жекало Ілля - Кандидат в майстри спорту України з кік-боксингу, чемпіон України з таїландського боксу Муей-Тай серед молоді - ГО СК «Торнадо-спорт».

Вашкевич Вікторія - Чемпіонка України серед юнаків та дівчат з карате версія WKF – ГСО «Спарта».

Ковбаснюк Андрій - Чемпіон України з Муей-тай, Таїландський бокс серед юніорів – ГСО «Торнадо-Спорт».

Кудишин Василь - Кандидат в майстри спорту України - чемпіон України з таїландського боксу Муей-Тай серед молоді - ГО СК «Торнадо-спорт».

Стасюк Євген - Кандидат в майстри спорту України - Срібний призер Чемпіонату України серед дорослих з Таїландського боксу – ГО ФСК «Торнадо-спорт»

Рендзяк Василь - Кандидат в майстри спорту України з кік-боксингу,чемпіон України з Муей-Тай серед молоді – ГО ФСК «Торнадо- спорт».

Сондей Максим - Чемпіон України з карате версія WKF серед кадетів – ГСО «Спарта».



 

МЦФЗН «Спорт для всіх» (16 штатних одиниць)

Завдання:

  1. Організація та проведення фізкультурно-спортивної роботи у місцях масового відпочинку та за місцем проживання.

  2. Обслуговування та утримання спортивних споруд міста: стадіон «Хімік», «Загір’я», спортивні майданчики за місцем проживання – 31 одиниця, в тому числі- антивандальні - тренажерні комплекси - 6 одиниць


За 2022 рік МЦФЗН «Спорт для всіх» профінансовано:

Видатки по загальному фонду становлять – 2 508 800 грн.

Видатки по спеціальному фонду становлять – 104 994, 70 грн.

 

         За 2022 рік управління спільно з ДЮСШ «Сокіл», МЦФЗН «Спорт для всіх», громадськими спортивними організаціями та федераціями з видів спорту організувало та провело 163 спортивні заходи та змагання:  -

 

3 - всеукраїнського рівня

48 - обласного

112 - міського

Залучено 6923 мешканців міста

 

 

 

Начальник управління                                                                           Михайло Клим