ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


ЧЕЛЯДИН Олександр Іванович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

663

Дата реєстрації:

18.08.2023

Проголосовано:

31.08.2023 13:09:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 663

Текст:



      Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про приватизацію державного та комунального майна”, розглянувши клопотання управління комунальної власності Калуської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення міської ради від 27.04.2023 №2099 «Про приватизацію об’єкта комунальної власності Калуської міської територіальної громади шляхом проведення електронних аукціонів (вул. Пушкіна, 3а)», виклавши пункт 1 в новій редакції, а саме:

«Включити в перелік об’єктів комунальної власності  Калуської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2023 році, нежитлове приміщення, площею 8,8 кв. м, за адресою: м. Калуш, вул. Героїв України, 3а, шляхом продажу об’єкта права комунальної власності на аукціоні».

 

2. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради (Олександр

Челядин) здійснити заходи щодо приватизації (продажу) об’єкта комунальної власності Калуської міської територіальної громади, відповідно до цих змін.

 

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.

 

Міський голова                                                                 Андрій НАЙДА