ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


СЕМЕНЯК Людмила Іванівна

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

683

Дата реєстрації:

23.08.2023

Проголосовано:

31.08.2023 13:21:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    21
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 683

Текст:

  

         Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», розглянувши заяву Болецької Галини Андріївни про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами на вул. Гайдамацькій в м. Калуші, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:


  1. Дати дозвіл на розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами на вул. Гайдамацькій в м. Калуші Івано-Франківської області площею 0,4823га.


 2. Визначити замовником розроблення містобудівної документації управління архітектури та містобудування Калуської міської ради. 

 

  1. Управлінню архітектури та містобудування Калуської міської ради.

    1. Оприлюднити в засобах масової інформації це рішення.

    2. Подати на розгляд міської ради детальний план території для  затвердження.




 4. Болецькій Галині Андріївні здійснити фінансування робіт по виготовленню містобудівної документації за рахунок джерел не заборонених законом. 


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого.


 

Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА



ДОДАТКИ

1 Ситуаційна схема Гайдамацька, 0,4823.docx.pdf Переглянути