ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


СЕМЕНЯК Людмила Іванівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

680

Дата реєстрації:

22.08.2023

Проголосовано:

31.08.2023 13:22:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 680

Текст:



Керуючись Законом  України     «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», ст.25,ст.37 п.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення Калуської міської ради  №1859 від 21.12.2022 " Про затвердження Порядку найменування та перейменування назв вулиць, провулків, проїздів, бульварів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності, визначених законом на території Калуської міської територіальної громади", беручи до  рішення Голинської сільської ради від 25.06.2020 року № 1338 "Про затвердження назв вулиць в селі Голинь на території Голинської сільської ради",   враховуючи рекомендації постійної комісії міської   ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, комісії з питань найменування та перейменування назв вулиць, провулків,  проїздів, бульварів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності визначених законом на території Калуської міської територіальної громади,  в зв'язку  з технічною помилкою в назві вулиці, допущеною в повідомленні про внесення інформації до словника вулиць села Голинь, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Змінити назву топоніму "вул. Грильовського" на "вул.Кирила Трильовського"  в с. Голинь Калуської міської територіальної громади.         

2. Надіслати  це рішення Івано-Франківській регіональній філії Дер-жавного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення відповідних змін  до  єдиного  Державного реєстру інформаційної системи України.

3.  Оприлюднити зазначене рішення шляхом розміщення на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації протягом одного тиж-ня з дня його прийняття.

 

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого.

 

  

         Міський голова                                             Андрій НАЙДА