ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


СЕМЕНЯК Людмила Іванівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

753

Дата реєстрації:

15.09.2023

Проголосовано:

28.09.2023 12:23:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 753

Текст:

         

         Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації»,  Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології,  міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити детальний план території для будівництва модульної котельні на території Студінської гімназії Калуської міської ради на вул. Шевченка, 2а в с. Студінка Калуського району Івано-Франківської області.


 


  1. Управлінню архітектури та містобудування Калуської міської ради забезпечити оприлюднення детального плану території на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.


 


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого.


 

 

            Міський голова                                                       Андрій НАЙДА