ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Мельник Володимир Андрійович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

723

Дата реєстрації:

14.09.2023

Проголосовано:

28.09.2023 13:27:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 723

Текст:

 

 

            Розглянувши заяву (реєстраційний номер 2223746 від 12.07.2023 року) громадянина Магаса Тараса Володимировича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для городництва у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 20, 36, 40, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності»,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити громадянину  Магасу Тарасу Володимировичу у  наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 2610400000:34:001:0161) площею 0,0793 га в районі вулиці Івано-Франківська, 101 в м.Калуші в оренду, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для городництва (код КВЦПЗ 01.07) у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) на підставі ст.20 Земельного кодексу України, оскільки зміна землекористувачем цільового призначення земельної ділянки державної, комунальної власності, наданої йому в користування (крім постійного користування) без проведення земельних торгів для провадження певної діяльності, не повинна призводити до провадження ним на такій земельній діяльності іншої діяльності (крім випадків розташування на земельній ділянці будівель, споруд, що перебувають у власності землекористувача).

 

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Мiський голова                                                                           Андрій НАЙДА