ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Мельник Володимир Андрійович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

789

Дата реєстрації:

25.09.2023

Проголосовано:

28.09.2023 13:28:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 789

Текст:



Розглянувши заяву громадянина Тимківа Михайла Романовича, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 34, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити  громадянину Тимківу Михайлу Романовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби в оренду, площею 10,0000га, яка розташована за адресою: м. Калуш, житловий масив «Хотінь», у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації (ч.3 ст.123 Земельного кодексу України).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                            Андрій НАЙДА