ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


САВКА Олег Васильович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

871

Дата реєстрації:

13.10.2023

Проголосовано:

26.10.2023 11:26:55

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 871

Текст:

 

 

               Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в зв’язку з кадровими змінами та припиненням повноважень депутата Коваля О.М., з метою впорядкування питань щодо розгляду питань про найменування та перейменування назв вулиць, провулків, проїздів, бульварів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності визначених законом на території Калуської міської територіальної громади, беручи до уваги пропозиції постійної комісії міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення міської ради від 21.12.2022 № 1815 «Про затвердження Порядку найменування та перейменування вулиць, провулків,  проїздів, бульварів, проспектів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності, визначених законом на території Калуської міської територіальної громади» (надалі – рішення), зокрема:

 

1.1. Пункт 3.3. додатку 1 до рішення викласти в такій редакції:

 

«3.3. Організатором громадського обговорення є Калуська міська рада в особі відділу з питань координаційної роботи зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій. З метою необхідності залучення якомога більшої кількості зацікавлених учасників та враховуючи власні організаційні можливості, організатор громадського обговорення визначає форму його проведення.».

 

1.2. В частині додатку 2 до рішення, що стосується члена комісії Коваля Олександра Михайловича, замінити слова «депутат міської ради» на слова «засновник ГО "КАЛУШ МІЛІТАРНИЙ"».



2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Мирослава ТИХОГО.



 

Міський голова                                                                Андрій НАЙДА