ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


ФІЦАК Тарас Іванович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

883

Дата реєстрації:

13.10.2023

Проголосовано:

26.10.2023 12:06:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 883

Текст:

 

 

           Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 71.91 Бюджетного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

Вирішила:


  1. Затвердити Програму капітального ремонту житлового фонду Калуської територіальної громади  на 2024-2026 роки (додається).

  2. Визначити управління житлово-комунального господарства міської ради  (Тарас Фіцак) головним розпорядником та виконавцем Програми.

  3. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Тарас Фіцак) щорічно звітувати на сесії міської ради про хід виконання Програми капітального ремонту житлового фонду Калуської територіальної громади на 2024-2026роки.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білецького та постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

Міський голова                                                                            Андрій Найда