ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Мельник Володимир Андрійович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

853

Дата реєстрації:

12.10.2023

Проголосовано:

26.10.2023 13:46:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 853

Текст:



 

            Розглянувши заяву ТОВ «Ч.А.С.» (від 28.09.2023 вх. №2238000) про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану” враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Ч.А.С.» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 1,3872 га, яка знаходиться на вулиці Івано-Франківська в м. Калуш, Івано-Франківської області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код КВЦПЗ: 11.04).

             2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Ч.А.С.» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

             4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА