ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Мельник Володимир Андрійович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

932

Дата реєстрації:

09.11.2023

Проголосовано:

30.11.2023 13:17:49

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 932

Текст:

             Розглянувши заяву громадянина Хемича Данила Михайловича (вх.№2238096 від 28.09.2023) про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки та проект відведення, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 36, 123, 186 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

 

ВИРІШИЛА:


  1. Відмовити громадянину Хемичу Данилу Михайловичу  у затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки площею 0,0352 га в районі вул. Височанка в м. Калуші для городництва в оренду на підставі п. 8 ст. 186 Земельного кодексу України у зв’язку із невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації, оскільки згідно генерального плану міста Калуша вищезазначена земельна ділянка розташована на території садового товариства.

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

 

Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА