ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


ІЛЬНИЦЬКИЙ Василь Карольович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1075

Дата реєстрації:

08.12.2023

Проголосовано:

14.12.2023 12:03:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1075

Текст:

 

  

          Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні» з метою забезпечення базових потреб та соціального захисту внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Визначити будівлю площею 555, 8 кв. м. за адресою: м. Калуш, вул. П. Каракая, 25, що знаходиться на балансі Калуської міської ради, для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, які потребують соціальної послуги стаціонарного догляду.

  2. Калуському геріатричному центру Калуської міської ради, продовжити організувати тимчасове проживання та утримання внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб в будівлю за адресою: м. Калуш,  вул. П. Каракая, 25.

  3. Оплату енергоносіїв та комунальних послуг за адресою: м. Калуш, вул. П. Каракая, 25, здійснювати за рахунок видатків передбачених на Калуський геріатричний центр Калуської міської ради.

  4.  Тимчасове проживання внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб здійснюється з 26 жовтня 2023 року,  початку функціонування Калуського геріатричного центру Калуської міської ради, 

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Мирослава Тихого.


 

Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА