ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

38

Дата реєстрації:

28.06.2016

Проголосовано:

30.06.2016 15:41:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 38

Текст:


38. РІШЕННЯ

від   ____.____.2016р.  №  ______                                                             м.Калуш

    

Про затвердження проекту  землеустрою

щодо відведення  та надання  в постійне

 користування земельної ділянки

КП «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС»

КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

              Розглянувши клопотання  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ щодо надання в постійне користування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст.  12, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки міського відділу в справах архітектури та містобудівного кадастру, управління Держгеокадастру у Калуському районі Івано-Франківської області, враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА:    

              1. Затвердити КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  проект землеустрою щодо відведення та надання в постійне користування земельної ділянки для обслуговування водопровідної насосної станції «Парк».

              2. Надати в постійне користування КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  за рахунок земель запасу міської ради земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:21:003:0020), загальною площею 1,1846 га, яка знаходиться на вулиці Сохацького, 14а, для обслуговування водопровідної насосної станції «Парк», (код КВЦПЗ: 11.04 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)).

              3. Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВОДОТЕПЛОСЕРВІС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  виготовити документ, що посвідчує право постійного користування земельною ділянкою та подати його на державну реєстрацію.

            4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Тетяну Максимець.

                      

                   Міський голова                                                      Ігор Матвійчук