ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Мельник Володимир Андрійович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

28

Дата реєстрації:

12.01.2024

Проголосовано:

25.01.2024 12:48:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 28

Текст:

  

            Розглянувши заяву (реєстраційний номер 2245665 від 11.12.2023 року) громадянина Яцука Остапа Івановича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та проект землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 20, 22, 81, 116, 118, 121, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги Витяг з містобудівної документації м.Калуша, наданий управлінням архітектури та містобудування Калуської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології міська рада             

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити громадянину Яцуку Остапу Івановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) в землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) за адресою: с.Голинь, Калуський район, Івано-Франківська область.



2. Змінити цільове призначення земельної ділянки (кадастровий номер 2622881601:01:003:0188) площею 0,1132 га в с.Голинь Калуського району Івано-Франківської області із земель наданих для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) громадянину Яцуку Остапу Івановичу.

  

3. Землевласнику земельної ділянки:

3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст.99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;

3.2. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Мiський голова                                                                   Андрій НАЙДА