ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

39

Дата реєстрації:

28.06.2016

Проголосовано:

30.06.2016 15:42:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39

Текст:



39. РІШЕННЯ

від   ____.____.2016 р.  №  ______                                                   м.Калуш

Про вилучення, затвердження                                     

технічної  документації із землеустрою                      

щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

громадянці Кучер А. Р.

 

           Розглянувши заяву громадянки Кучер Алли Романівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки міського відділу в справах архітектури та містобудівного кадастру, управління Держгеокадастру у Калуському районі Івано-Франківської області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

 

 ВИРІШИЛА:

            1. Вилучити із землекористування громадян Сидор Ірини Романівни та Кучер Алли Романівни (за згодою)  земельну ділянку загальною площею 0,1867га, яка знаходиться на вул. Чорновола, 46, для обслуговування міні-молокозаводу та міні-ковбасного цеху.

            2. Затвердити громадянці Кучер Аллі Романівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування міні-молокозаводу та міні-ковбасного цеху.

            3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянці Кучер Аллі Романівні за рахунок земель вилучених у громадян Сидор І. Р. та Кучер А. Р. земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:09:002:0002) загальною площею 0,1867 га, яка знаходиться на вул. Чорновола, 46, для обслуговування міні-молокозаводу та міні-ковбасного цеху (код КВЦПЗ: 03.15. Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови).

            4. Зобов’язати громадянку Кучер Аллу Романівну в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

            5. Після реєстрації нового договору оренди землі вважати таким, що втратив чинність договір оренди земельної ділянки номер запису про інше речове право:11085549 від 08.09.2015 року укладений між Калуською міською радою та громадянами Сидор Іриною Романівною та Кучер Аллою Романівною.

           6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

            7. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Тетяну Максимець.

 

                              Міський голова                             Ігор Матвійчук