ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


ЧЕЛЯДИН Олександр Іванович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

104

Дата реєстрації:

15.02.2024

Проголосовано:

29.02.2024 14:54:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 104

Текст:

 

 

        Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,  беручи до уваги рішення Івано-Франківської обласної від 22.12.2023 №832-28/2023 «Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» у комунальну власність Калуської міської територіальної громади», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Калуської міської територіальної громади індивідуальне визначене майно, а саме: роботизований комплекс для відновлення навичок ходьби Gait Trainer GT II (Пристрій підтримки ваги для системи відновлення функції ходьби динамічний: Реабілітаційний тренажер типу «gait»), (інвентарний номер: 10475338, рік випуску 2022).


 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького та Наталію Кінаш.

 

 

 

Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА