ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Мельник Володимир Андрійович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

125

Дата реєстрації:

15.02.2024

Проголосовано:

29.02.2024 15:29:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 125

Текст:



        З метою забезпечення регулювання земельних відносин на території Калуської міської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області, внесення відомостей про межі території зазначеної територіальної громади до Державного земельного кадастру, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 184, 186 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 46-1 Закону України «Про землеустрій», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 714-р. «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Івано-Франківської області», постановою Верховної ради України від 17.07.2020 № 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів», беручи до уваги службову записку управління земельних відносин Калуської міської ради від 07.02.2024 № 01-29/79, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:     

        1. Розробити проект землеустрою щодо встановлення меж території Калуської міської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області (далі - проект землеустрою).

        2. Розроблений проект землеустрою після погодження відповідними радами суміжних територіальних громад подати на розгляд і затвердження Калуською міською радою.

        3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

Міський голова                                                                                Андрій НАЙДА