ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


ДЕМБИЧ Іван Іванович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

251

Дата реєстрації:

18.03.2024

Проголосовано:

28.03.2024 11:45:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 251

Текст:

 

 

          Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 23 Закону України «Про Національну поліцію», Наказу Міністерства Внутрішніх Справ України від 28.07.2017 №650 «Про затвердження Інструкції з організації діяльності дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громад» та на виконання «Комплексної Програми профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськими формуваннями на 2023-2025 роки», затвердженої рішенням міської ради від 29.02.2022 №1606, з метою забезпечення законності, публічного правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян на території Калуської міської територіальної громади та враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити проєкт меморандуму про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Івано-Франківській області та Калуською міською територіальною громадою (далі Меморандум про співпрацю та партнерство), що додається.

2. Уповноважити Калуського міського голову Андрія Найду підписати Меморандум про співпрацю та партнерство, вказаний в п.1 цього рішення.

3. Визначити, що для розміщення та діяльності поліцейських станцій використовувати приміщення, що перебувають у комунальній власності, за адресою: м. Калуш, Бульвар Незалежності 6 (два кабінети загальною площею ____ та с. Голинь, вул. 600-річчя Голиня 35 (частина приміщення загальною площею ______).

4. Управлінню комунальної власності укласти Договори оренди вищевказаних приміщень із Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради.

5. Для забезпечення фінансування витрат на утримання і експлуатацію приміщень поліцейських станцій, визначити головним розпорядником коштів, Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради.

6. Фінансовому управлінню Калуської міської ради забезпечити фінансування витрат на утримання і експлуатацію приміщення поліцейських станцій в межах затверджених кошторисних призначень.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Віктора Гільтайчука.

 

 

 

 

Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА