ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Олександр Челядин

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

278

Дата реєстрації:

27.03.2024

Проголосовано:

28.03.2024 12:24:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 278

Текст:

 

         У зв’язку з пропозицією Міністерства соціальної політики стосовно реалізації експериментального проєкту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості, затвердженою Постановою Кабінету Міністрів України від 3 жовтня 2023 року №1049 та відповідно до Постанови Кабінету Міністрів  України від 30 грудня 2022 № 1475 « Деякі питання  соціального захисту громадян, які потрапили у складні життєві обставини», керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Виділити (визначити) частину нежитлових приміщень комунальної власності орієнтованою площею 114,3 кв. м, які знаходяться за адресою: м. Калуш, проспект Лесі Українки, 11 - для реалізації експерментального проєкту із запровадженням комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості у Калуській міській територіальній громаді.

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького та Наталію Кінаш.

 

 

Міський голова                                                                    Андрій НАЙДА