ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

48

Дата реєстрації:

28.03.2017

Проголосовано:

03.04.2017 11:01:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 48

Текст:


47.  РІШЕННЯ

Про внесення змін                                                         

в рішення міської ради                                                

            Розглянувши заяви громадян, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.12 Земельного Кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада      ВИРІШИЛА :


  1. Внести зміни :


    1. В рішення міської ради від 29.09.2016 року № 523 (шістнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для ведення садівництва" стосовно громадянки Яськів Олени Максимівни.

    2. В рішення міської ради від 29.09.2016 року № 523 (шістнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для ведення садівництва" стосовно громадянки Яськів Оксани Максимівни.

    3. В рішення міської ради від 27.10.2016 року № 561 (вісімнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для ведення садівництва" стосовно громадянина Семенюка Ярослава Зіновійовича.

    4. В рішення міської ради від 29.09.2016 року № 522 (шістнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для гаражного будівництва" стосовно громадянки Бондаренко Катерини Михайлівни.

    5. В рішення міської ради від 29.09.2016 року № 522 (шістнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для гаражного будівництва" стосовно громадянина Петріва Степана Григоровича.

    6. В рішення міської ради від 26.04.2016 року № 278 (дев’ята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для гаражного будівництва" стосовно громадянина Олійника Любомира Миколайовича.

    7. В рішення міської ради від 23.05.2016 року № 324 (десята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для гаражного будівництва" стосовно громадян Федоришин Стефанії Василівни та Дубінської Тетяни Володимирівни.

    8. В рішення міської ради від 31.08.2016 року № 483 (п’ятнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для гаражного будівництва" стосовно громадянки Гріщенко Тамари Петрівни.

    9. В рішення міської ради від 29.09.2016 року № 522 (шістнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для гаражного будівництва" стосовно громадянина Скібіцького Володимира Йосиповича.



  2. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.


 

        Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук