ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

63

Дата реєстрації:

03.04.2017

Проголосовано:

03.04.2017 11:56:50

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    6
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 63

Текст:




РІШЕННЯ

від                    .2017     №                                                                    м.Калуш   

 








Про звернення Калуської міської ради до Президента України, Верховної Ради України,

Кабінету Міністрів України щодо рішення РНБО від 15.03.2017

 

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         Схвалити та направити звернення Калуської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України  щодо рішення РНБО від 15.03.2017р. «Про невідкладні додаткові заходи із протидії гібридним загрозам національній безпеці України»(звернення додається).

 

        

 

         Міський голова                                        Ігор Матвійчук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Президенту України,

Верховній Раді України,

Кабінету Міністрів України

 

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

 

         Ми, депутати Калуської міської ради вирішили підтримати ініціативи Президента України прийняті рішенням РНБО від 15.03.2017р. «Про невідкладні додаткові заходи із протидії гібридним загрозам національній безпеці України».

         Ми позитивно оцінюємо та висловлюємо свою підтримку пропозиціям Глави держави, які передбачають припинення переміщення вантажів через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей до повернення захоплених підприємств, відновлення їх функціонування згідно із законодавством України, за виключенням вантажів, що мають гуманітарний характер і надаються українськими та міжнародними гуманітарними організаціями.

         Одночасно, вважаємо правильним використання підрозділів силових та правоохоронних структур щодо виконання даного рішення, а також вжиття додаткових заходів для зміцнення публічної безпеки, протидії диверсійним і терористичним проявам, спробам порушення громадського порядку.

         Крім цього, звертаємося до Кабінету Міністрів України вжити невідкладних заходів, які забезпечать створення умов для безпечного і надійного функціонування паливно-енергетичного та металургійного комплексів України, нейтралізації загроз економічній безпеці України та мінімізації їх наслідків для економіки та бюджету України, що передбачено рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 4 листопада 2014 року.

         Підтримуємо пропозицію, котра передбачає створення умови для залучення громадськості до контролю за реалізацією заходів, передбачених цим рішенням.

 

 

Прийнято на  двадцять четвертій сесії Калуської міської ради

03.04.2017р.