ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:




Доповідачі:



Петро Шевчук

Статус:

На розгляд наступної чергової сесії

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ 281 від 09.04.2024
Про надання дозволу на використання палива на власні потреби

Про надання дозволу на використання
палива на власні потреби
 
 
 
         Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення КП «Калуська енергетична Компанія» (лист №284 від 16.02.2024), міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл КП «Калуська енергетична Компанія» (Петро ШЕВЧУК) на використання палива для власних потреб підприємства, кошти на придбання якого були виділені по Програмі фінансової підтримки у п. 12 «Придбання палива для генераторів», а саме: рішення Калуської міської ради № 2529 від 28.09.2023 «Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради на 2023 рік» для забезпечення безперервного виробничого процесу.
 
2. Зобов’язати КП «Калуська енергетична Компанія» (Петро ШЕВЧУК) здійснити усі необхідні заходи, для забезпечення генераторів паливом власними силами підприємства у разі виникнення непередбачуваних ситуацій, таких як блекаут.
 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.
 
 
 
Міський голова                                               Андрій НАЙДА