ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:




Доповідачі:



Володимир Мельник

Статус:

Не прийнятий в цілому

Проголосовано:

25.04.2024 15:43:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    17
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    17
Рішення:

Не прийнято

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ
ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ 325 від 12.04.2024
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду для городництва гр. Пижук М.М.  

   Про надання дозволу на розроблення                  (_________  сесія  восьмого
   проекту землеустрою щодо відведення              демократичного  скликання)
   земельної ділянки в оренду
   для городництва гр. Пижук М.М.
 
 
 
 
         Розглянувши заяву (вх.№2267507 від 28.03.2024 року) громадянки Пижук Марії Михайлівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 36, 123 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Надати громадянці Пижук Марії Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0398 га в районі вулиці Довженка в м.Калуші в оренду для городництва.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА