ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:




Доповідачі:



Володимир Мельник

Статус:

Прийнятий в цілому

Проголосовано:

25.04.2024 11:54:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8
Рішення:

Прийнято

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ
ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ 328 від 12.04.2024
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.Луцькій Оксані-Олесі Михайлівні

Про затвердження технічної документації із              (_________  сесія  восьмого
землеустрою щодо встановлення (відновлення)       демократичного  скликання)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
у власність для ведення товарного сільсько-
господарського виробництва гр.Луцькій
Оксані-Олесі Михайлівні
 
 
 
 
           Розглянувши заяву (вх.№2256453 від 18.03.2024 року) громадянки Луцької Оксани-Олесі Михайлівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та документацію із землеустрою, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.12, 22, 81, 116, 118, 121, 122, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада
ВИРІШИЛА :                                                                           
          1. Затвердити громадянці Луцькій Оксані-Олесі Михайлівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4639 га за межами населеного пункту с.Боднарів, урочище «Чернеччина», Калуського району для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  1. Пеpедати громадянці Луцькій Оксані-Олесі Михайлівні безоплатно у власнiсть земельну дiлянку площею 0,4639 га (кадастровий номер 2622880100:02:001:0482) за межами населеного пункту с.Боднарів, урочище «Чернеччина», Калуський район (код цільового призначення: 01.01; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
 
 
 
 
 
3. Громадянці Луцькій Оксані-Олесі Михайлівні забезпечити постійний доступ  до  iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
          4. Громадянці Луцькій Оксані-Олесі Михайлівні зареєструвати право власності на земельну ділянку у відповідності до чинного законодавства.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

Мiський голова                                                                               Андрій НАЙДА