ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Дата:

24.01.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 50


50. РІШЕННЯ
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення)  меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
в оренду громадянці Серняк І. О.
 
 
            Розглянувши заяву громадянки Серняк Ірини Онуфріївни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 
 ВИРІШИЛА:
 
           1. Дати дозвіл громадянці Серняк Ірині Онуфріївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду, яка знаходиться на вулиці Б. Хмельницького, 59, для обслуговування викуплених приміщень,  площею 0,0328 га.
           2. Зобов’язати громадянку Серняк Ірину Онуфріївну подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду.
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                           Ігор Матвійчук