ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Роман Кузик

Дата:

28.03.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30

30. РІШЕННЯ
 
Про затвердження проекту
детального планування
території для будівництва
будівель торгівлі на вул. Ринковій
в м. Калуші.
 
Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Земельним кодексом України,статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, беручи до уваги рішення  Калуської міської ради від 28.12.2017 №1321 «Про надання дозволу на розробку проекту детального планування території для будівництва будівель торгівлі на вул.Ринковій в м. Калуші»,міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити проект детального планування території для будівництва будівель торгівлі на вул.Ринковій в м. Калуші (на земельних ділянках площею 0,4950 га та 0,0492 га), розроблений ПП «ГеоУкрПроект» на замовлення виконавчого комітету Калуської міської ради.
2. Відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру міської ради забезпечити оприлюднення проекту детального планування на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першогозаступника міського голови Галину Романко.
Міський голова                         Ігор Матвійчук

 

ДОДАТКИ

1 Проектний 500 ((А2)).pdf Переглянути