ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Дата:

24.04.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42
Про «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


РІШЕННЯ
 
 
Про надання дозволу на розроблення                     
проекту землеустрою щодо відведення              
земельної ділянки в постійне користування
РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ
УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ
КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ
«МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ
ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

          Розглянувши заяву РО РГ УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ«МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в постійне користування), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. ст.ст. 12, 92, 123  Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги рішення міської ради від 22.02.2018 року № 1410 «Про затвердження проекту детального планування території в районі вулиці Каракая для будівництва культових споруд в м. Калуші», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ«МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,1190 га, яка знаходиться в районі вулиці Каракая, для обслуговування культових будівель та споруд.
            2. Зобов’язати РЕЛІГІЙНУ ОРГАНІЗАЦІЮ РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ«МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.
           3. Контроль за виконанням рішення покласти на  посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                          Ігор Матвійчук
 

ДОДАТКИ

1 ЦПЦ Каракая.pdf Переглянути