ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Статус:

Новий проект

Дата:

08.07.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 79
Про  відмову у  наданні дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки ПАТ «МОЛОКОЗАВОД»

Про  відмову у  наданні дозволу
на виготовлення технічної  документації
із землеустрою  щодо поділу
земельної ділянки ПАТ «МОЛОКОЗАВОД»
 
 
 
         Розглянувши заяву ПАТ «МОЛОКОЗАВОД», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 79¹, 93, 123 Земельного Кодексу України, та ст. ст. 25, 56 «Закону України про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада   
 
ВИРІШИЛА:
            1. Відмовити ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «МОЛОКОЗАВОД» у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 1,3011 га (кадастровий номер: 2610400000:19:004:0021), яка знаходиться на Писарська, 36, без зміни цільового призначення, у зв’язку із неналежним виконанням умов договору.
          2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.   

 

Міський голова                                                                          Ігор Матвійчук