ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Статус:

Новий проект

Дата:

30.07.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 102
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ОСББ «ПИСАРСЬКА 43»


Про надання дозволу на розроблення                    
проекту землеустрою щодо відведення                 
земельної ділянки у постійне користування
ОСББ «ПИСАРСЬКА 43»
 
 
 
               Розглянувши заяву ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПИСАРСЬКА 43» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в постійне користування), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 92, 116, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПИСАРСЬКА 43» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування площею 0,1845 га,  яка знаходиться на вул. Писарська, 43, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
           2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
           3. Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «Писарська 43» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
        
 
Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук