ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Статус:

Новий проект

Дата:

31.07.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 109
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою  щодо відведення  земельних ділянок в оренду громадянину Клапі Я. І.

Про надання дозволу на розроблення 
проектів землеустрою  щодо відведення 
земельних ділянок в оренду
громадянину Клапі Я. І.
 
 
           Розглянувши заяви громадянина Клапи Ярослава Івановича про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги Інформацію з Державного реєстру  речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Держаного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборони відчуження об’єктів нерухомого майна щодо суб’єкта, номер інформаційної довідки: 158138903 від 01.03.2019року, лист міськрайонного управління у Калуському районі та м. Калуші ГУ Держгеокадастру в Івано-Франківській області від 19.07.2019р. № 0-9-0.18-96/113-19, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл громадянину Клапі Ярославу Івановичу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду:
           1.1. орієнтовною площею 0,2914 га, яка знаходиться на вулиці               Залісся, 11, для обслуговування свинарника (інв. № 1460932) (землі сільськогосподарського призначення);
           1.2. орієнтовною площею 0,0050 га, яка знаходиться на вулиці               Залісся, 11, для обслуговування свинарника № 1 (інв. № 24535884), (землі сільськогосподарського призначення).
           2. У документаціях із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
           3. Зобов’язати громадянина Клапу Ярослава Івановича подати на розгляд і затвердження міською радою проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
           4. Рекомендувати громадянину Клапі Ярославу Івановичу у власності якого перебувають об’єкти нерухомого майна, розміщені на земельній ділянці по вул. Залісся, 11 присвоїти окремі адресні номери.
           5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                                     Ігор Матвійчук