ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

02.08.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 125
Про затвердження проекту детального планування території мікрорайону багатоповерхової забудови обмеженого вул. Винниченка, вул. Українська, вул. Пекарська та річкою Сівка у м. Калуші.


Про затвердження проекту
      детального планування
      території мікрорайону
      багатоповерхової забудови
      обмеженого вул. Винниченка,
      вул. Українська, вул. Пекарська
      та річкою Сівка у м. Калуші.
 
         Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Земельним кодексом України,статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, про надання дозволу на розробку проекту детального планування території мікрорайону багатоповерхової забудови обмеженого вул. Винниченка, вул. Українська, вул. Пекарська та річкою Сівка у м. Калуші, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити проект детального планування території мікрорайону багатоповерхової забудови обмеженого вул. Винниченка, вул. Українська, вул. Пекарська та річкою Сівка у м. Калуші.
2.   Відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру міської ради забезпечити оприлюднення проекту детального планування на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко.
 
 
 
Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук