ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.08.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 129
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки в оренду ТОВ «ЛЮКС ТРАНС»

Про надання дозволу на розроблення                     
проекту землеустрою  щодо відведення                                              
земельної ділянки в оренду
ТОВ «ЛЮКС ТРАНС»
 
 
 
           Розглянувши заяву керівника ТОВ «ЛЮКС ТРАНС» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 30326053 від 14.02.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЮКС ТРАНС» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,2778 га, яка знаходиться на вулиці Б.Хмельницького, 109б, для обслуговування будівель автотранспорту.
            2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЮКС ТРАНС» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
          3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
          4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                              Ігор Матвійчук